marşi, 02 iunie 2020  
  
 
 
 
 
Distribuitor ESAB PDF Imprimare E-mail
Marca ESAB este sinonima cu experienta de prim rang la nivel international în patru domenii principale – echipamente manuale de sudare si taiere, automatizarea sudurii, consumabile de sudare si sisteme de taiere.

Pentru fiecare disciplina se orienteaza dezvoltarea continua a metodelor, materialelor si know-how-ului astfel încât sa rezolve problemele impuse de diversitatea sectoarelor industriale. Pe plan mondial, clientii care deservesc transportul, offshore, constructiile navale, industria energetica, de proces, aeronautica si de constructii se bazeaza zilnic pe societate pentru sprijin. Iar ESAB este organizata pentru a furniza solutii eficiente, de mare productivitate, pentru a îndeplini cerintele într-un mod care sa depaseasca asteptarile.

Prin PROFI SIB SRL, ESAB vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, prin dezvoltarea permanenta a gamei de echipamente de sudare si prin introducerea de noi materiale de adaos facile ca si utilizare, destinate sudorilor profesionisti pentru o gama larga de aplicatii.

 

 logo_esab

      Complete_range      welding_consumables

Sudorii din toata lumea se intalnesc zilnic cu materiale de adaos care folosesc indicativul OK. Acesta reprezinta initialele numelui lui Oscar Kjellberg, fondatorul companiei ESAB AB. Oscar Kjellberg a descoperit o noua tehnologie de sudare si ulterior a dezvoltat electrodul invelit.

In luna septembrie a anului 2004, firma ESAB a sarbatorit 100 ani de existenta. In aceasta perioada, societatea a devenit una din cele mai renumite firme mondiale, nu numai in domeniul de sudare a materialelor dar si in privinta intregii tehnici de sudare si de taiere precum si a accesorilor pentru sudare.

 
        EAGLE             MIG_MAG