marşi, 02 iunie 2020  
  
 
 
 
 
Distribuitor NEDERMAN PDF Imprimare E-mail

Compania Nederman, cu sediul în Helsingborg, Suedia, joaca un rol important pe piata mondiala de produse si sisteme pentru imbunatatirea  mediului de lucru.
Cei peste 60 de ani de experienta au permis Grupului Nederman sa dezvolte o gama larga de produse moderne.
Nederman este lider mondial in aspirarea prafului si a fumului, degazeificare, productia de tamburi retractabili cu furtune si cabluri, organizarea spatiilor de lucru si dispozitive de protectie.

Nederman ofera produse practice la preturi accesibile, precum si sisteme complete pentru o gama larga de operatiuni in diferite domenii. Va oferim solutii diverse, de la simple dispozitive pentru spatii de lucru pana la sisteme complexe, prin care va ajutam sa proiectati un mediu de lucru adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Proiectarea si dimensionarea elementelor instalatiei se face de catre specialistii nostrii în colaborare cu cei ai beneficiarului, amplasarea elementelor si traseul tubulaturii facandu-se de comun acord.
Pentru a raspunde oricaror cerinte, aceste echipamente sunt construite pe baza a doua tehnologii principale intr-o gama foarte variata :

1. Captare la sursa si filtrare prin tehnologie Low-Vacuum ( adica presiune mica / debit mare )
2. Captare la sursa si filtrare prin tehnologie High-Vacuum ( adica presiune mare / debit mic )

Exemple concrete de captare la sursa si filtrare prin tehnologie Low-Vacuum ( adica presiune mica / debit mare )

http://www.nederman.com/

 

 

 

 

Image 

 produse_Nederman