marūi, 02 iunie 2020  
  
 
 
 
 
Termeni si Conditii PDF Imprimare E-mail

Toate vanzarile SC PROFI SIB SRL catre cumparatori sunt supuse acestor reguli, care se completeaza cu dispozitiile din contractul de vanzare-cumparare.

Scopul acestor pagini de web este de a pune la dispozitie date generale referitoare la aparate de sudura si accesorile aferente.

Societatea PROFI SIB SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

 

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

 • PROFI SIB SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
 • De asemenea, PROFI SIB SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
 • Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Societatea PROFI SIB SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

 

PRET SI PLATA

 • Pretul datorat de Cumparator cu privire la Bunuri si/sau Servicii va reprezenta pretul prevazut în cuprinsul unei cotatii valabile primite de acesta din partea Vanzatorului sau, în absenta unei cotatii valabile, lista de preturi în vigoare aferenta Bunurilor si/sau Serviciilor, minus orice reducere convenita în scris de Vanzator si Cumparator. Cotatiile Vanzatorului ( PROFI SIB SRL) sunt valabile termen de 30 de zile de la data emiterii.
 • Lista de preturi la zi este disponibila la cerere. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile în orice moment. In consecinta, pretul este cel acceptat in mod expres, in scris, de catre Vanzator.
 • NOTA: PRODUCATORUL POATE FACE IMBUNATATIRI SAU MODIFICARI ALE PRODUSULUI SAU ALE ACCESORILOR DESCRISE IN SITE, FARA A ACTUALIZA SITE-UL.
 • GARANTIA nu mai este valabila daca service-ul nu este asigurat de catre un agent de service agreat de SC PROFI SIB SRL. Efectuarea de modificari aduse echipamentului fara autorizarea noastra scrisa va duce la anularea garantiei.

 

LIVRARE

 • Vanzatorul va livra Bunurile/Serviciile în conformitate cu prevederile confirmarii comenzii, care, cu privire la vânzarile la export, vor fi în conformitate cu termenii Incoterms relevanti prevazuti.
 • Cu exceptia cazului în care data si ora expedierii au fost garantate de catre Vanzator în scris, iar Cumparatorul a suferit o pierdere ca urmare a întârzierii expedierii si exista un acord scris pe baza caruia Vanzatorul este raspunzator sa plateasca daune interese, orice raspundere din partea Vanzatorului, în cazul neefectuarii la timp a livrarii, este exclusa în mod expres prin prezentul înscris, cu privire la toate situatiile. În cazul în care livrarea oricarui Serviciu datorat a fi prestat de catre Vanzator va fi împiedicata sau amânata de Cumparator, de angajatii sau agentii acestuia, fie în mod direct, fie în mod indirect, orice pierdere sau dauna cauzata in acest fel Vanzatorului va fi suportata de Cumparator.

 

AUTORIZATII SI PERMISE

 • În cazul în care este necesara obtinerea oricaror autorizatii, aprobari sau permise din partea oricarui guvern sau altei autoritati, cu privire la furnizarea, transportul sau utilizarea, de catre Cumparator, a Bunurilor, Cumparatorul va obtine aceste autorizatii sau permise (pe propria sa cheltuiala) si este obligat sa prezinte, la simpla solicitare a Vanzatorului, dovezi ale acestora.
 • Cumparatorul nu poate invoca, ca motiv de lipsa de culpa, neefectuarea sau amanarea platii pretului în cazul în care acesta nu este in masura sa obtina orice autorizatie sau permis, si Cumparatorul va suporta orice costuri sau cheltuieli suplimentare suportate de Vanzator ca urmare a celor de mai sus.
 • Desi scopul nostru este un website 100% fara greseli, nu garantam ca un continut este corect sau complet, inclusiv informatiile despre preturi si specificatiile de produs.

 • Anumite link-uri de pe acest website pot conduce la alte website-uri asupra carora PROFI SIB SRL nu detine controlul. În consecinta, PROFI SIB SRL nu accepta nicio raspundere, fie directa, fie indirecta, pentru informatiile cuprinse în aceste website-uri.